منوی اصلی
لینک های برتر
سال1398 سال رونق تولید. ::: پایگاه اینترنتی اداره میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری شهرستان کاشان
مجموعه باغ موزه فین - میراث جهانی
محوطه باستانی سیلک
مسجد و مدرسه آقابزرگ
موزه ملی کاشان
ربات گردشگری
کارگاه صنایع دستی
بادگیرخانه تاریخی بروجردی
 آیین نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری تأسیسات گردشگری
 

آیین نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری تأسیسات گردشگری

هیأت وزیران در جلسه ۴/۶/۱۳۹۴ به پیشنهاد شماره ۲۱۴۰۲/۹۳۲ مورخ ۲۴/۹/۱۳۹۳ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و به استناد اصل یکصدوسی وهشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران آیین نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری تأسیسات گردشگری و نظارت بر آنها را به شرح زیر تصویب کرد.
ادامه مطلب

تعداد بازدید : 10
تاریخ ثبت : يک شنبه 17 آذر 1398
 ضوابط هتل ها ( مهمانخانه های ) سراسر کشور
 

ضوابط هتل ها ( مهمانخانه های ) سراسر کشور

ضوابط معماری، ساختمانی و درجه بندی هتل ها و مهمانخانه های کشور، مصوب سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است. این ضوابط، کلیه الزامات قانونی که مهمانخانه ها، اقامتگاه ها، هتل ها برای گرفتن درجه لازم دارند رعایت کنند ذکر شده است. پاره ای از این ضوابطی که در این سند به آن اشاره شده است، به قرار زیر است: ۱- حداقل اتاق ۲- طراحی توسط مهندس یا دفتر معماری ۳- نحوه ارائه نقشه های هتل و مهمان خانه ۴- مساحت فضاهای باز ۵- نسبت زیر بنا به زمین ۶- تعداد پارکینگ موردنیاز ۷- ضوابط سالن کنفرانس هتل ۸- ضوابط لابی هتل ۹- ضوابط ورودی هتل و مهمانسرا ۱۰- ضوابط و مقررات رستوران هتل و مهمانسرا ۱۱- ضوابط و مقررات و مساحت آشپزخانه و آبدارخانه هتل و مهمانخانه و مهمانسرا ۱۲- ضوابط و مقررات کافی شاپ هتل و مهمانسرا ۱۳- ضوابط و مقررات کافه تریا هتل و مهمانسرا ۱۴- حداقل مساحت اتاق یکنفره در هتل و مهمانسرا ۱۵- ریز فضاهای اتاق های هتل و مهمانسرا (حمام، سرویس بهداشتی، بالکن و ..) ۱۶- ضوابط و مقررات اتقاق ها (ارتفاع، سقف شیبدار، بازشوها، راهروها و ..) ۱۷- ضوابط و مقررات سوئیت ۱۸- ضوابط و مقررات دیوار مشترک بین دو اتاق هتل برای جلوگیر ی از انتقال صوت ۱۹- ضوابط و مقررات رختشویخانه (لاندری) هتل و مهمانسرا ۲۰- پله فرار هتل و مهمانسرا ۲۱- سیستم اعلام حرق هتل و مهمانسرا
ادامه مطلب

تعداد بازدید : 1
تاریخ ثبت : سه شنبه 19 آذر 1398
 ضوابط هتل آپارتمان های سراسر کشور
 

ضوابط هتل آپارتمان های سراسر کشور

ضوابط معماری ساختمانی و درجه بندی هتل آپارتمان های کشور، جزو مصوبات سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور است. در این دستورالعمل، کلیه ضوابط و الزامات قانونی که هتل آپارتمان های کشور ، برای گرفتن درجه بندی سازمان، باید رعایت کنند را ذکر کرده است. ۱- کسب موافقت اصولی و و مدارک مورد نیاز هتل آپارتمان ۲- تایید معاونت نظارت و کمیسیون فنی نظارت هتل آپارتمان ۳- شرایط مکانی هتل آپارتمان ۴- حداقل مساحت های زمین هتل آپارتمان ۵- حداقل مساحت زیربنا هتل آپارتمان ۶- فرآیند ارائه نقشه های سازه و معماری به سازمان ۷- مشخصات ریز فضاها، در ورودی، دامپ معلول، پذیرش، تلفخانه، حسابداری، لابی، سرویس های بهداشتی، نمازخانه، رستوران، آشپزخانه، پارکینگ هتل آپارتمان ۸- مساحت آپارتمان ها در هتل آپارتمان ۹- تعداد واحدها در هتل آپارتمان ۱۰- حداقل تعداد آپارتمان های هتل آپارتمان ۱۱- مساحت فضاهای آپارتمانی و ریز فضاها و مشخصات آنها در هتل آپارتمان ۱۲- مساحت طول و عرض و مشخصات راه پله و پله فرار و آسانسور ۱۳- مشخصات رختشویخانه یا لاندری هتل آپارتمان ۱۴- سالن اجتماعات هتل آپارتمان ۱۵- سیستم سرمایش و گرمایش آب سرد و گرم مصرفی هتل آپارتمان
ادامه مطلب

تعداد بازدید : 1
تاریخ ثبت : سه شنبه 19 آذر 1398
 ضوابط مهمانپذيرهاي سراسر كشور
 

ضوابط مهمانپذيرهاي سراسر كشور

ممهمانپذیرها (مسافرخانه‌ها)، اقامتگاه‌هایی ارزان قیمت و کوچک هستند که اغلب دارای سرویس بهداشتی و آشپزخانه مشترک می‌باشند. معمولاً مسافرخانه‌ها در مراکز شهرها ایجاد می‌شود که رفت و آمد بیشتر است، تا مسافر هزینه کمتری برای رفت و آمد خود پرداخت کند.
ادامه مطلب

تعداد بازدید : 2
تاریخ ثبت : سه شنبه 19 آذر 1398
 ضوابط واحدهای پذیرایی میانراهی کشور
 

ضوابط واحدهای پذیرایی میانراهی کشور

در این سند، ضوابط معماری ساختمانی و درجه بندی هتل آپارتمان سراسر کشور را که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تدوین نموده است ، ارائه گردیده است. ۱- موقعیت واحد پذیرایی میانراهی ۲- مصالح واحد پذیرایی میانراهی ۳- گنجایش سالن پذیرایی واحد پذیرایی بین راهی ۴- آشپزخانه واحد پذیرایی بین راهی ۵- نمازخانه واحد پذیرایی میانراهی ۶- پارکینگ و فضای سبز واحد پذیارایی میانراهی ۷- ریزفضاهای واحد پذیارایی بین راهی ( توالت و دستشویی ، حمتم، آبدارخانه، انبار، استراحت کارکنان، اتاق مدیر، پنجره ها، کفپوش، دیوارپوش) ۸- منبع نور واحد پذیارایی میانراهی ۹- وسایل حرارتی و برودتی واحد پذیرایی بین راهی ۱۰- مشخصات کارکنان ۱۱- مشخصات لباس کار کارکنان
ادامه مطلب

تعداد بازدید : 0
تاریخ ثبت : سه شنبه 19 آذر 1398
 ضوابط  سفره خانه هاي سنتي كشور
 

ضوابط سفره خانه هاي سنتي كشور

سفره خانه سنتی ﺑﻪ آﻧﺪﺳﺘﻪ از واﺣﺪﻫﺎی ﭘﺬﻳﺮاﺋﻰ اﻃﻼق ﻣﻰﺷﻮد ﻛﻪ ﺑﻨﺎی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن آن اﻟﮕـﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ از ﻣﻌﻤﺎری اﺻﻴﻞ اﻳﺮاﻧﻰ اﺳﻼﻣﻰ ﺑﻮده و ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ اراﺋﻪ ﺧﺪﻣﺎت و ﺳـﺮو اﻏﺬﻳـﻪ و اﺷـﺮﺑﻪ ﺳـﻨﺘﻰ اﻳﺮاﻧﻰ ﻣﺒﺎدرت ﻣﻰﻧﻤﺎﻳﻨﺪ.
ادامه مطلب

تعداد بازدید : 1
تاریخ ثبت : سه شنبه 19 آذر 1398

صفحه 1 از 1 (تعداد کل : 6 )

    < 1 >